Purchase OIOpublisher now for just $47.

Take control of your ad space.

Click here to purchase

    • CommentAuthorMoonworks
    • CommentTimeFeb 14th 2011
     

    When hovering over [?] the support bubble is broken.

    This is easier to see than explain:
    http://inhampshire.net/wp-content/plugins/oiopub-direct/purchase.php?do=banner&zone=2

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeFeb 19th 2011
     
    Project Admin

    I missed this one originally - I think it muat be a confilict with css used for the design of the site. I'll see if I can work out what it is.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeFeb 19th 2011 edited
     
    Project Admin

    It turned out to be a conflict with the css class ".top" - I've updated the tooltip bubble library to avoid a conflict. If you re-download the latest release (not the beta), the changed files are in the OIO "libs/bubble" directory.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorMoonworks
    • CommentTimeFeb 19th 2011
     

    Thanks, I'll get that sorted.

    At some point in the future, wold it be worth adding oio to the beginning of each CSS element? It mnight save headaches later, though would be quite a bit of work :/

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeFeb 22nd 2011 edited
     
    Project Admin

    I'll have a look to see if any other css isn't prefixed. Everything OIO specific already is, but since the tooltip is 3rd party code, I didn't check it.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics