Purchase OIOpublisher now for just $47.

Take control of your ad space.

Click here to purchase

    • CommentAuthorrapidasia
    • CommentTimeJan 8th 2015
     

    I uploaded latest OIOpublisher v2.56 but still having an issue with a site that has SSL enabled for all content. It isn't loading ads. the javascript is showing in page view-source but the images aren't loading. content images from other sources do load.

    I'm not getting error messages other than notice from browser that some content (images) are not using SSL.

    oiopublisher is installed in a subdomain of another site and doesn't have SSL so changing javascript to include src="https://xxx isn't a solution.

    any ideas?

    thanks

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeJan 9th 2015 edited
     
    Project Admin

    I'm not sure of a way around it, short of enabling SSL for the subdomain OIO is installed on.

    If the browser is choosing to block non-SSL javascript files (which it sounds as though it is), then it won't load the OIO javascript if it isn't SSL enabled.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorrapidasia
    • CommentTimeJan 10th 2015
     

    thanks

    I'm going to move my OIOPublisher to a standalone domain dedicated to it - should have done that before anyway.

    regards

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeJan 10th 2015
     
    Project Admin

    Yep, that sounds like a sensible approach.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics