Purchase OIOpublisher now for just $47.

Take control of your ad space.

Click here to purchase

  1.  

    When testing paid posts, the post disclosure does not show. I have it in the system.

    <p>Sponsored Advertisement. The opinions and views expressed are not necessarily those of My Tech Report, its affiliates, community, or advertisers.</p>

    Can you tell me if I may be doing something wrong?

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeFeb 23rd 2015
     
    Project Admin

    I'll check it out when I get a chance to see if I can replicate. It doesn't sound as though you are doing anything wrong (obviously it only appears on the posts that are purchased and published).

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
  2.  

    Yes that is correct. I don't have any on the site at the moment. If you go to our advertise page and go through the process of purchasing with dummy text, you can choose the offsite payment option to get through the checkout. I've tried a few times and the text never shows.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
  3.  
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeMar 1st 2015 edited
     
    Project Admin

    I've just had a look and it seems the disclosure wasn't getting added to the end of the post when it was published. I've updated OIO's "/platform/wordpress/posts.php" file (get latest version), which should fix it for any new posts added.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics