Purchase OIOpublisher now for just $47.

Take control of your ad space.

Click here to purchase

    • CommentAuthoradecw
    • CommentTimeNov 11th 2015 edited
     

    Hello, one of my advertisers has had the same problem two months in a row: when using the link in the email to renew, they get a "You did not answer the security question correctly" response even if they DID.

    I tried it myself using their renewal link and had the same problem (in both Firefox and Chrome). Any thoughts on what the problem might be? I checked permissions on the Payment and Checkout files and they are OK (644).

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeNov 15th 2015
     
    Project Admin

    Do you have the latest version of OIO installed? (v2.60)

    Were you using a Windows PC or a Mac, when testing?

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthoradecw
    • CommentTimeNov 15th 2015
     

    Yes, the latest version is installed, and I am using a Mac. I'm not sure what OS my advertiser was using...

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeNov 22nd 2015
     
    Project Admin

    I've made a small edit to OIO's "include/functions.php" file to see if that helps - I'm pretty sure it's a problem specific to Safari/Mac users.

    You just need to re-download the latest code and overwrite that file.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthoradecw
    • CommentTimeDec 6th 2015
     

    Thanks, I've made the update, I'll let you know if the advertiser has the same problem this month (and find out for sure their OS/browser if they do).

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeDec 11th 2015
     
    Project Admin

    Thanks, will be interested to know if it makes a difference.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorixodie
    • CommentTimeDec 18th 2015
     

    This is not working for any of the clients we have. Many browsers and operating systems.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeDec 20th 2015
     
    Project Admin

    For now then, I'd recommend disabling the security question option via the "Settings" section of the OIO admin area.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthoradecw
    • CommentTimeJan 7th 2016
     

    Just an update that it is still not working for my advertiser, even after changing the file as directed. I am disabling the security question for now, but would love to get this figured out before the next OIO version. Thanks!

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics