Purchase OIOpublisher now for just $47.

Take control of your ad space.

Click here to purchase

  1.  

    Hello,

    I'm experiencing very high CPU usage when accessing the purchase page:
    http://ilovetheupperwestside.com/advertising/purchase.php

    It takes about 30 seconds to load and the CPU is spiked at 100% during this time.

    This server hasn't had load issues before and the issue occurs with or without the Stats module enabled.

    We're running v2.6 and WP 4.4.2.

    Any ideas?

    Thanks!
    Josh

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeMar 7th 2016 edited
     
    Project Admin

    The honest answer is I don't know, but a few options you could try:

    1.) If you login to the admin area and go to the main OIO admin page, then scroll down to the "scheduled tasks" section, do you see lots of negative numbers? Could indicate a cron job got "stuck" somehow.

    2.) What happens if you temporarily disable all other WordPress plugins? If the issue goes away, it could indicate a plugin conflict.

    Beyond that, I'd probably have to debug the code myself to figure it out, which I'm happy to do if required.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
  2.  

    Hi Simon,

    Thanks for the quick response. Per your suggestion, I played around with the other plugins and found one that was running amok on this page because the post ID wasn't set. I patched it up and the page is now loading as expected.

    Thanks!

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics
    • CommentAuthorSimon
    • CommentTimeMar 13th 2016
     
    Project Admin

    Glad you found the issue, thanks for letting me know.

    Need help?  Quick start guide | Troubleshooting | All help topics